Carregant Esdeveniments

Taller facilitat per la Claudia de Nature Makramé.

El macramé és l’art de fer nusos decoratius amb cordills, i amb el què es poden fer peces molt variades i amb múltiples aplicacions.

Es fan servir una gran varietat de nusos de diferent complexitat, i amb la seva pràctica s’estimulen noves idees i possibilitats.

La Claudia t’acompanyarà del principi a la fi perquè puguis realitzar i finalitzar una peça al teu gust. D’una manera fàcil i divertida veuràs com vas teixint amb les mans una creació des de zero. Podràs triar entre fer un atrapasomnis, un tapís o un suport per test.

Les sessions de macramé es converteixen en espais on compartim, desconnectem de la rutina i gaudim del procés de crear amb les nostres mans, i mentre fas nusos amb les mans desfàs nusos mentals.

Regala’t un moment per a tu, crea una peça bonica fent nusos i descobrint la creativitat que portes dins!

PREU: 45€

Cal fer una reserva de plaça de 10€ online, i la resta en efectiu el dia del taller.

El taller inclou tot el material.

La reserva no es tornarà excepte per anul·lació de l’activitat.

 

RESERVA AQUÍ LA TEVA PLAÇA

 

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top