Em presento

Em dic Thaïs Borri Bas, i amb aquest nom he renascut tres vegades per ara, i li vaig agafant el gust.

Vaig començar construint una vida aparentment correcta segons criteris socials. En aquesta vida vaig estudiar Pedagogia i Belles arts, i treballava en temes de gestió i coordinació en entitats sense ànim de lucre relacionades amb educació i ecologia, vivia amb una parella estable i m’anava a casar. Una vida molt “ordenada”, fins que de sobte el cavaller va dir adéu. Totes les expectatives de l’ego es van esfondrar, les pors i temes pendents van sortir a la llum, i llavors vaig escollir “morir”. Va ser un gran regal, encara que vaig necessitar un temps per a comprendre-ho.

La segona vida es va construir a poc a poc però des d’un altre lloc, des de la llibertat i la innocència de tornar a veure el món amb altres ulls, com si fos un tauler nou per a jugar i la fitxa de joc, jo mateixa, pogués ser diferent a cada moment. La crisi va ser dolorosa, però vaig saber buscar el bo que portava la situació, i el regal va ser aquesta connexió interna i una immensa pau. Vaig aprendre a gaudir de cada dia i agrair tot el bo que hi havia en la meva vida i que abans donava per descomptat. El camí estava traçat… o no.

La tercera vida va arribar més suau gràcies a la intuïció aconseguida, donant espai a l’expressió artística que reclamava atenció. Em vaig formar en Il.lustració, Disseny gràfic, Feng Shui i vaig començar a treballar com a il.lustradora, dissenyadora gràfica, i pintora mural decorativa. Aquestes feines també m’han permès gaudir de les meves habilitats creatives, aportar bellesa a la gent, i moltes hores de silenci, escolta interna i de connectar amb mi i grans referents de la consciència.
Sortir de les inèrcies del sistema em va ajudar a qüestionar moltes més coses sobre com viure la vida. Vaig experimentar una gran revolució interna, espiritual i energètica amb formacions, lectures i experiències, la creació d’alguns llibres il.lustrats relacionats amb l’autoconeixement, obra artística, i també alguns intents de projectes que buscaven compartir espais de pau i harmonia interna amb altres persones. Amb els anys aquestes inquietuds no van deixar de guanyar espai…

I ara em trobo en el meu tercer gran reinici recollint tots els aprenentatges vitals per a posar-los al servei d’altres persones que necessiten trobar la seva pau i connectar amb els seus potencials creatius. Combinant els diferents aprenentatges i coneixements facilito espais i experiències especialment vinculades a l’art i a una vida sana, tranquil·la i coherent, desitjant que cada vegada més gent trobi la seva veu interior, la seva brúixola vital que els aporti claredat, i s’atreveixin a construir de nou la seva vida sobre valors i autenticitat, sense por, amb alegria i confiança.
L’art ofereix grans qualitats per establir aquest diàleg amb la nostra part més inconscient i poder-nos llegir visualment, afluixant patrons i creences. I el contacte i coneixement de la natura ens inspira i recorda que som part de la Vida que és. Art i natura els entenc com miralls que podem fer servir per elevar el nostre nivell de consciència i comprensió de què som, de viure d’acord amb les lleis d’harmonia, generació i transformació que són presents en tot.

Somio amb un món de persones serenes i autèntiques que han trobat allò especial que les fa úniques i ho comparteixen amb valentia i alegria per a donar riquesa a la vida, i que fan de la seva vida la seva millor creació.

Treballs artístics