Carregant Esdeveniments

Punt de trobada: Jardins del Dr. Pla i Armengol. Entrada de Ronda del Guinardó / Cartagena
Molt a prop de l’estació de metro Guinardó-Hospital de Sant Pau

Un parc que demana gaudir-lo i dibuixar-lo!

Aquests Jardins del Dr. Pla i Armengol oberts al públic com a parc el 2019 són una petita joia del Guinardó, abans una finca privada on s’havia investigat medicinalment amb cavalls. Un parc amb diferents nivells plens d’arbres i flors, algunes basses amb plantes i algunes escultures, fonts i edificis històrics. Tot un repertori atractiu per treballar el dibuix compositiu, podent integrar arquitectura i natura, practicant unes bases de perspectiva. I una meravella de diversitat de flors amb zona d’aromàtiques per representar visualment la diversitat de formes i colors.

En arribar i situar-nos, us facilitaré recursos i consells de cara a captar i representar el millor possible una composició de paisatge, i us aniré acompanyant en els dibuixos que feu per aprofitar el millor possible la pràctica. Dibuixar a l’aire lliure, amb companyia i amb motius tan bonics és un plaer, ja ho veuràs.

Et quedaràs amb ganes de més, aviso!

* Es poden apuntar nens i nenes majors de 10 anys si venen acompanyats per un adult responsable en tot moment.

PORTAR:

  • Estoig de dibuix (llapis, goma, interessant algun retolador negre de punta fina) – Algun material de color: llapis de colors, ceres dures, retoladors de colors o aquarel·les (qui ja tingui una certa pràctica).
  • Llibreta de dibuix o multitècnica (recomanat format A5 o A4).
  • Portar aigua, gorra pel sol, crema solar.
  • Opcional: tamboret plegable de tela lleuger.
    *Si algú no té material per començar, que m’ho faci saber i li facilito.

PREU: 20€
Cal fer una reserva de plaça de 10€ online, i la resta en efectiu el dia de la sortida.
La sortida inclou la facilitació de recursos tècnics de dibuix i acompanyament com a classe a l’aire lliure.
La reserva no es tornarà excepte per anul·lació de la sortida.
* En cas que el temps no permeti fer l’activitat, es mirarà de buscar una altra data conservant la reserva, o es tornarien els diners.

CONDICIONS I EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT:
Els participants que s’inscriuen admeten saber les condicions de la sortida, la distància i la dificultat i valoren que poden fer l’activitat proposada.
La inscripció a l’activitat comporta que el participant es responsabilitza dels possibles riscos que comporti l’assistència a l’activitat.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top