Bloc Cosmos

Meditació guiada del taller de pintura temàtica: Cosmos

Volia compartir-vos la meditació guiada que vam fer servir per fer la dinàmica del taller de pintura sobre “Cosmos”, per si us animeu a fer vosaltres l’activitat pel vostre compte o en grup. La gravació està en castellà perquè pugui arribar a més persones.

Què necessiteu?

Doncs podeu pintar de moltes maneres, però el suggeriment és una tela o suport de petit-mitjà format, pintures acríliques, pinzells, pots amb aigua, paper absorbent o draps. Algun plat o paleta per les pintures, i millor si teniu un suport per subjectar la tela. Però també ho podríeu fer amb paper i aquarel.la si us va millor.

I trobar un lloc tranquil per treballar sense interrupcions, amb llum, i si podeu posar-vos alguna música instrumental o sons que ajudin a concentrar-se o us inspirin el tema, millor.

Així doncs, amb tot preparat, us relaxeu asseguts o estirats, tanqueu els ulls, i us obriu a la meditació.

Després d’escoltar la meditació, serà el moment per començar a deixar-se anar, escollint els colors que et cridin l’atenció, el tipus de pinzellades, d’efectes… la idea és connectar amb aquest estat aconseguit, amb el què hagis visualitzat, o sentit, i puguis representar la sensació que t’ha portat a aquest punt, de manera que segueixis en una meditació activa fent un ancoratge del missatge sentit. És recomanable mantenir el silenci, sobretot si ho fas amb més gent, perquè cadascú pugui centrar-se en el seu procés i gaudir-lo.

Finalment, podreu compartir el procés i el resultat, veient com cadascú ha connectat amb punts diferents del missatge, amb records, amb formes d’expressió… adonant-vos de la varietat de maneres de veure un mateix concepte.

Espero que gaudiu la proposta, i estaré encantada de que em feu arribar els resultats!

Entrades recents

Properes activitats

Consulteu l’agenda d’activitats.

Contacta