Carregant Esdeveniments

Punt de sortida i tornada: Estació de Metro de Zona Universitària.
Recorregut: Des de l’estació hi ha uns 200 metres fins el parc.

Gaudim de les roses amb una mirada artística!

Pocs dies abans de Sant Jordi farem una sortida matinal al parc del Roserar de Cervantes de Barcelona per gaudir del millor moment d’aquest fabulós parc que compta amb més de 10.000 rosers de 2.000 varietats diferents.

En arribar i situar-nos, us facilitaré recursos i consells de cara a captar i representar el millor possible les flors, en aquest cas roses, i us aniré acompanyant en els dibuixos que feu per aprofitar el millor possible la pràctica. Dibuixar a l’aire lliure, amb companyia i amb motius tan bonics és un plaer, ja ho veuràs.

A veure si entre tots fem un bon ram de flors variades dibuixades!

* Es poden apuntar nens i nenes majors de 10 anys si venen acompanyats per un adult responsable en tot moment.

PORTAR:

  • Estoig de dibuix (llapis, goma, interessant algun retolador negre de punta fina).?- Algun material de color: llapis de colors, ceres dures, retoladors de colors o aquarel·les (qui ja tingui una certa pràctica).
  • Llibreta de dibuix o multitècnica (recomanat format A5 o A4).
  • Portar aigua, gorra pel sol, crema solar.
  • Opcional: tamboret plegable de tela lleuger.
    *Si algú no té material per començar, que m’ho faci saber i li facilito.

PREU: 20€
Cal fer una reserva de plaça de 10€ online, i la resta en efectiu el dia de la sortida.
La sortida inclou la facilitació de recursos tècnics de dibuix i acompanyament com a classe a l’aire lliure.
La reserva no es tornarà excepte per anul·lació de la sortida.
* En cas que el temps no permeti fer l’activitat, es mirarà de buscar una altra data conservant la reserva, o es tornarien els diners.

CONDICIONS I EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT:
Els participants que s’inscriuen admeten saber les condicions de la sortida, la distància i la dificultat i valoren que poden fer l’activitat proposada.?La inscripció a l’activitat comporta que el participant es responsabilitza dels possibles riscos que comporti l’assistència a l’activitat.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top