Sortides

i retirs

La natura és una font inesgotable de saviesa i aprenentatge. Simplement observant podem trobar grans respostes a temes senzills i complexos. Amb les activitats al centre podem anar entrenant la presència i donar-nos aquest espai de silenci en un entorn cuidat i bonic.

Però el resultat és molt més potent en sessions més llargues en espais naturals, i per això es van programant activitats d’un dia a la natura o retirs de 2-3 dies durant l’any, en zones on podem mantenir un contacte molt més estret amb la vida silvestre, els ritmes naturals i mantenint-nos sense interferències quotidianes. Conèixer i sincronitzar-nos amb la natura que ens envolta ens carrega d’energia positiva, però si a més hi ha una actitud i unes propostes orientades a treure tot el suc d’aquesta experiència, es genera un clima multiplicador i transformador.

El benefici a nivell personal d’aquest temps dedicat a un mateix és innegable, però en aquests casos l’experiència és molt més enriquidora en compartir aquest temps amb persones amb les mateixes ganes de transformar-se i fer coses en comunitat, i sempre es creen connexions i complicitats profundes.

Sovint en aquestes activitats i retirs comptarem amb col.laboradors que podran sumar aproximacions diferents a aquesta experiència personal, perquè persones que estan molt més especialitzades en altres disciplines puguin aportar un treball complementari de qualitat.

Aquí podràs anar trobant la informació específica de les activitats que es vagin programant. Si vols rebre informació de les noves activitats que es preparin, subscriu-te aquí.

destacat_ritme_vida

AL RITME DE LA VIDA

Sortides perquè la natura proposi l’experiència necessària.

destacat_retir

RETIRS

Estances holístiques i transformadores immersos en la natura.

FORMULARI DE CONSULTA