Retirs

artístics

Els retirs artístics són sortides d’un o diversos dies enfocats a estimular la creativitat i desenvolupar activitats artístiques alhora que gaudim d’entorns naturals que ens relaxen i transporten a un espai a un altre ritme, i aprenem coses d’aquest entorn natural.

El benefici a nivell personal d’aquest temps dedicat a un mateix és innegable, però en aquests casos l’experiència és molt més enriquidora en compartir aquest temps amb persones amb les mateixes ganes de transformar-se i millorar habilitats artístiques, i sempre es creen connexions i complicitats profundes.

CALMA I CONNEXIÓ

En aquestes sortides podem mantenir un contacte molt més estret amb la vida silvestre, els ritmes naturals i allunyar-nos de les interferències quotidianes.

La natura és una font inesgotable de saviesa, aprenentatge, bellesa i harmonia. Simplement estant en presència trobem equilibri i inspiració. Observant podem trobar grans respostes a temes senzills i complexos, podem entendre les seves lleis, la simplicitat d’allò tant complex com és la vida.

ART

En un entorn més distès i alliberat d’horaris podrem centrar-nos en fer classes i treballs artístics més complets i integrals, podent dedicar més hores a posar en pràctica aspectes d’observació i de tècnica de dibuix, pintura, i altres especialitats artístiques, segons s’indiqui.

CONEIXEMENT

Conèixer i sincronitzar-nos amb la natura que ens envolta ens carrega d’energia positiva, però si a més hi ha una actitud i unes propostes orientades a treure tot el suc d’aquesta experiència, es genera un clima multiplicador i transformador.

Aprofitem aquestes sortides per aportar coneixement de l’entorn natural, flora, fauna, sistema, petites descobertes observacionals o informatives que ens permeten entendre la intel.ligència de la vida de la qual formem part, valorar-la més i respectar-la.

COL.LABORADORS I VISITES D’INTERÈS

Sovint en aquestes activitats comptarem amb col.laboradors o propostes d’interès que podran sumar aproximacions diferents d’aquesta experiència personal, perquè persones que estan molt més especialitzades en altres disciplines puguin aportar un treball complementari de qualitat.

Aquí i a l’agenda general podràs anar trobant la informació específica de les activitats que es vagin programant. Si vols rebre informació de les noves activitats que es preparin, subscriu-te.

FORMULARI DE CONSULTA