Carregant Esdeveniments

Tens ganes de crear una obra d’art i de representar a la teva manera un bonic centre floral fresc i atractiu?
Comencem aquest cicle de sessions especials perquè puguis dibuixar i pintar amb tècniques seques o a l’aigua un centre amb flors i, una tarda totalment creativa on desenvolupar el teu estil, i on rebre aconsellament tècnic perquè gaudeixis del dibuix i color amb altres companys.

Iniciarem la sessió observant conjuntament el model i analitzant algunes possibles tècniques i consells, per després poder deixar-te anar i gaudir.

Grup reduït, reserva la teva plaça per passar la tarda en un espai tranquil i confortable i amb infusió calentona. I al final de la sessió sortegem les flors entre els participants!

Es facilita paper en format A3 de dibuix/pastel o aquarel·la/acrílic (pots portar si vols un altre paper o suport) i material de suport, i porta‘t els teus colors o pintures i pinzells segons la tècnica que vulguis practicar, i camisa o bata que es pugui tacar.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

Preu de l’activitat: 35 amb material inclòs
Reserva de plaça 15€. La reserva no es tornarà excepte que s’anul.li l’activitat. La resta de l’import es paga el dia de la sessió en efectiu o targeta.

Límit d’inscripció el 26 de febrer.

Es recomana portar una ampolleta d’aigua per beure i camisa o bata que es pugui tacar.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top