Carregant Esdeveniments

Pintura meditativa i sanadora. Vibra i harmonitza’t pintant

Art Conscient és una sèrie de propostes que tenen per objectiu un treball d’autoconeixement i de connexió interna a través de diferents experiències artístiques. Partim d’algun tema, reflexió o estímul sensorial per poder fer una observació interna i aprofitem el potencial comunicatiu de l’art en diferents tècniques i formats per expressar de forma lliure i creativa la nostra visió al respecte. Així descobrim com la nostra creació ens parla i aprenem a interpretar algunes informacions subconscients. Ens ajudem del llenguatge simbòlic i les accions amb intenció per explicar i entendre coses complexes. També es fomenta l’intercanvi de sensacions i punts de vista entre els participants per enriquir i comprendre altres perspectives.

Fem una activitat d’Art Conscient de forma estable el 3r dimecres de cada mes a la tarda, però amb el temps anirem plantejant sessions més regulars.

Aquesta és una activitat especial que no et deixarà indiferent, on ens deixarem sentir i vibrar amb el bany de so de gongs i instruments tribals tocats en directe pel Leo, músic experimentat, i sentint el ritme i la vibració interna, expressarem i plasmarem amb pintura fluida aquesta experiència sensorial sobre paper. L’aquarel.la ajudarà a representar aquesta proposta. L’art sempre té un potencial terapèutic, i en aquest cas, sumem la potència del so amb la capacitat canalitzadora de la pintura. Descobreix aquesta experiència única.

Regala’t aquest espai per entrar en un altre nivell de consciència, deixar-te sentir i descobrir com el teu cos transmet visualment les sensacions dels sentits. Cal reservar plaça.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ
Preu de l’activitat: 35€ amb material inclòs
Reserva de plaça de 15€. La reserva no es tornarà excepte que s’anul.li l’activitat. La resta de l’import es paga el dia de la sessió en efectiu o targeta.
Límit d’inscripció el 19 de febrer.
Es recomana portar una ampolleta d’aigua per beure i camisa o bata que es pugui tacar.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top