Carregant Esdeveniments

DATES
Dimecres: 27 de setembre, 4, 11 i 25 d’octubre. Horari de 18 a 20h.
Impartit per Thaïs Borri Bas

El retrat és una de les parts del dibuix humà més fascinant, on es concentra identitat, emoció, expressivitat, intensitat. Per això és important començar a practicar-lo seguint un procés que ajudi a plantejar bé el dibuix des del començament, i que tot el treball d’ombres i textures posterior llueixi de forma correcta.

En aquest curs podràs aprendre pas a pas com començar a treballar el retrat per familiaritzar-te amb els materials, entendre l’anatomia del cap i la cara, i adquirir les nocions bàsiques per plantejar i elaborar un retrat en grafit proporcionat i expressiu.

Aquest curs consta de 4 sessions de 2 hores on cada dia es treballaran uns exercicis per anar practicant les fases clau per avançar amb aquesta temàtica i tot acabarà plasmat en un retrat final. És un curs amb grup reduït per poder acompanyar més específicament el procés de cadascú.

Els participants rebreu un petit dossier el primer dia, i també s’indicaran alguns exercicis a practicar durant la setmana a casa, per anar assimilant millor l’explicat a les classes.

Com a curs introductori ens centrarem en el treball amb llapis de grafit, i combinarem pràctiques específiques amb un retrat acabat amb una referència fotogràfica que cadascú escollirà seguint les indicacions que es donaran.

Continguts del curs:

  • Materials
  • Conceptes de dibuix acadèmic – observació, formes bàsiques, proporcions, consells pràctics
  • Tamany, escala, composició
  • Anatomia del cap, la cara, coll
  • Morfologia i trets facials: home/dona, ètnies, nens/adults
  • Retrat frontal, ¾, perfil
  • Elements: ulls, nas, boca, orelles, cabell
  • Il·luminació i volum (difuminat, trames)
  • Textures i expressivitat

Sortiràs del curs amb un retrat d’una imatge escollida per tu, el dossier i tot de coneixements experimentats que t’ajudaran a continuar practicant retrats i que a més et serviran per millorar el dibuix de qualsevol altra cosa.

Preu del curs: 95€ amb material inclòs
Reserva la teva plaça (data límit d’inscripció, el 25 de setembre): 20€ la reserva de plaça (que no es tornarà), la resta es paga el primer dia de curs.

RESERVA AQUÍ

retrat composició

Title

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top