Carregant Esdeveniments

CURS INTENSIU DE JULIOL
Dimarts de 17 a 20h.

Aprofitant les tardes d’estiu sortirem a fer classes de dibuix al Parc del Guinardó, un parc ben salvatge i variat a dins de la ciutat. A cada sessió ens situarem en diferents zones per tal de treure de cada escenari diferents punts d’interès en el treball de dibuix del paisatge al natural.

Aprendrem com plantejar i elaborar un dibuix àgil d’un paisatge senzill amb llapis i puntafines, com estudiar una bona composició i com aplicar color amb aquarel·la. Analitzarem referències i exemples per a poder plantejar els exercicis i que cadascú, segons la seva experiència, pugui decidir el nivell de complexitat del dibuix.

I sobretot gaudirem a l’aire lliure i aprendrem a fer uns dibuixos àgils i efectius.

GRUP REDUÏT I ATENCIÓ PERSONALITZADA
APTE PER TOTS ELS NIVELLS

És un curs apte per a tothom (a partir de 14 anys), i facilitem el material necessari pels exercicis. Tanmateix, s’aconsella portar aigua per beure i per pintar, gorra i crema pel sol, i si es té, un tamboret lleuger plegable.

* Cal tenir una mínima condició física per a poder moure’s pel parc que té alguns desnivells significatius.
* Si algun dels dies plou, farem la sessió al centre Espais de Connexió amb suport d’imatges fotogràfiques.

Preu del curs: 85€ (material inclòs)
Per reservar la plaça cal fer el pagament de 45€, i la resta es pagarà el dia de començar el curs en efectiu o targeta.
L’import de la reserva no es tornarà excepte que s’anul.li el curs per part de la organització.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top