Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Art Conscient és una sèrie de propostes que tenen per objectiu un treball d’autoconeixement i de connexió interna a través de diferents experiències artístiques. Partim d’algun tema, reflexió o estímul sensorial per poder fer una observació interna i aprofitem el potencial comunicatiu de l’art en diferents tècniques i formats per expressar de forma lliure i creativa la nostra visió al respecte. Així descobrim com la nostra creació ens parla i aprenem a interpretar algunes informacions subconscients. Ens ajudem del llenguatge simbòlic i les accions amb intenció per explicar i entendre coses complexes. També es fomenta l’intercanvi de sensacions i punts de vista entre els participants per enriquir i comprendre altres perspectives.

De moment farem una activitat d’Art Conscient de forma estable el 3r dimecres de cada mes a la tarda, però en funció de la resposta es poden plantejar sessions més regulars.

En aquesta sessió ens sintonitzem amb l’estació de la tardor que va desprenent-se de tot el que ja no cal i ha fet la seva funció per anar revelant l’estructura, l’essència. Per això farem un treball d’autoobservació i d’anar mostrant-nos aquesta forma pròpia essencial, lliure d’allò temporal i caduc, a través d’un exercici amb paper i color, i veurem com tot el que acaba permet fer créixer coses noves. Deixa que les teves mans vagin guiant el procés perquè puguis observar-te d’una altra manera.

Ens prepararem per tancar portes perquè unes altres se n’obrin, per sanejar el què calgui per fer una bona feina interior en aquests mesos en què correspon anar cap endins.

Vine a gaudir d’aquesta proposta per explorar una altra manera de trobar-te. Reserva aviat, que són poques places. T’espero.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

Preu de l’activitat: 28€ amb material inclòs
Reserva de plaça 10€. La reserva no es tornarà excepte que s’anul.li l’activitat. La resta de l’import es paga el dia de la sessió en efectiu o targeta.

Límit d’inscripció el 13 de novembre.

Es recomana portar una ampolleta d’aigua per beure.

Title

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top