Jornades
Al Ritme de la Vida

Presencial

  • Ganes de viure una experiència diferent i única, a la natura, amb gent nova i un entorn de confiança.
  • Ser major de 18 anys.

Es defineix un punt de trobada accessible amb transport públic, i des d’allà es farà un passeig apte per tots els públics, fins a un espai a la natura adequat per l’activitat.

Hi haurà algunes dinàmiques al matí i a la tarda. Les dinàmiques, segons la jornada plantejada, estan més enfocades a recursos artístics, de moviment, d’atenció plena, de qüestionament mental, entre d’altres.

El dinar es farà en el mateix entorn i cada participant es porta el que consideri. Hi haurà disponibles durant el dia fruita i fruits secs.-

En cada cas s’informarà del preu de l’activitat en funció del lloc on es faci i les condicions.

Inclou el material per la sessió.

Aquestes jornades són una invitació a reflexionar sobre moments vitals des d’una aproximació diferent, connectant amb l’energia disponible de la natura en cada moment. Per això, a cada estació i moment de l’any, s’aprofita la dinàmica natural de la vida com a entorn i mirall per trobar respostes i altres mirades sobre temes concrets als que posar mirada.

Són trobades d’un dia en entorns naturals on es proposa un fil conductor que va lligant unes dinàmiques perquè cadascú pugui anar aprofundint sobre un tema, i que l’acompanyament del grup potencia i ajuda a ampliar punts de vista i enfocaments.

Amb el plantejament de cada jornada es definirà el contingut que farà vertebrar tota l’activitat, enfocat a l’autoconeixement i a tocar temes que a nivell mental o emocional solen encallar-se i buscarem la manera de veure d’on venen i com podem transformar-los perquè deixin d’impedir-nos ser nosaltres mateixos.

Es tracta d’una aproximació que incorpora diferents eines, per anar arribant i harmonitzant amb coherència el cos físic, mental, emocional i energètic. Segons el cas es combinen activitats que poden ser més contemplatives, meditatives, o d’acció i creatives, però es buscarà sintonitzar amb el ritme natural de calma i fluïdesa per recordar que som part d’un escenari més ampli, i el què ens distorsiona és allunyar-nos del què som en essència.

Un dia pensat perquè tornis a casa diferent, perquè alguna cosa s’hagi mogut dins teu i t’adonis del miracle de la vida i de ser part d’ella.

QUÈ T’APORTARÀ

Trobaràs una connexió amb la teva part més sàvia, amb els teus guies en altres plans que sempre t’acompanyen i que et faran arribar respostes perquè puguis avançar:

  • Visió i perspectiva sobre tu mateix/a.
  • Calma, connexió interna i amb l’entorn.
  • Aprendre noves maneres d’abordar situacions.
  • Connectar amb el present i els sentits.
ÉS PER A TU SI…
  • Vols baixar el ritme i aprendre a mirar les coses de noves maneres.
  • Estàs obert/a a sortir dels teus patrons de funcionament habituals.
  • Vols sintonitzar-te amb els cicles naturals i la vida que t’habita.
  • Tens ganes de jugar amb idees i possibilitats.

FORMULARI DE CONSULTA